donderdag 15 maart 2012

WSI Scania SchreudersVanaf week 11 is de Classic Stenenoplegger van Schreuders leverbaar bij uw dealer.
Deze wagen is een typisch voorbeeld van een opvallende klassieker die nu weer de show steelt. Het schaalmodel is een bijzonder uitvoering met mooie werkende details, zoals een echt werkende bogielift. Ook heeft dit schaalmodel een gestuurde achteras die gedwongen gestuurd wordt vanuit de schotel en ook de zijborden kunnen echt naar beneden. Het is dan ook niet voor niets dat een soortgelijk model van WSI Models de NAMACprijs 2012 heeft gewonnen.
De wagen is eigendom van Wilco Schreuder en Annet van Appeldoorn. Beiden zijn werkzaam als chauffeur Vaex in Reek. En dit is ook niet zo gek, want zij komen allebei uit een transportfamilie. De vader van Annet was een van de eigenaren van transportbedrijf van Appeldoorn uit Woudenberg. Dus transport is bij Annet met de paplepel ingegoten. De vader van Wilco heeft jaren bij transportbedrijf Vermeulen uit Driebergen gewerkt.
Deze Scania 111 is nu vooral te vinden op grote truckshows, omdat deze trekker met hulo een hele mooie auto is. Wilco en Annet hebben de Scania destijds op een sloop in Groningen gekocht. De bakwagen hebben ze omgebouwd tot trekker. Deze is bij Wiko gerestaureerd met hulp van Bouwheer uit Zeewolde. 
Kortom: een aantrekkelijke klassieker, met een rijke historie.
Vanaf week 11 is de Classic Stenenoplegger van Schreuders leverbaar bij uw dealer. Deze wagen is een typisch voorbeeld van een opvallende klassieker die nu weer de show steelt. Het schaalmodel is een bijzonder uitvoering met mooie werkende details, zoals een echt werkende bogielift. Ook heeft dit schaalmodel een gestuurde achteras die gedwongen gestuurd wordt vanuit de schotel en ook de zijborden kunnen echt naar beneden. Het is dan ook niet voor niets dat een soortgelijk model van WSI Models de NAMACprijs 2012 heeft gewonnen.