donderdag 24 mei 2012

WSI wielen!

In mijn ogen een van de zwakste punten van de WSI modellen is aangepakt! Weer een bewijs dat WSI heel goed luistert naar wat verzamelaars willen! 

Uit de WSI nieuwsbrief:
"WSI Models is inmiddels al weer toe aan haar derde generatie wielen: een volledig nieuw systeem waardoor de keuzemogelijkheden bijna onbegrensd zijn. Daarbij hebben deze nieuwe wielen een aantal grote voordelen:
  • ze verhogen de stabiliteit 
  • deze stabiliteit is ook echt gewaarborgd 
  • de stuuruitslag is verbeterd 
En uiteraard is het detailniveau wederom op een veel hoger niveau komen te liggen.
Op dit moment zijn de 22.5 inch versies klaar en worden inmiddels voor onze nieuwe modellen gebruikt. Alle 22.5 inch wielen hebben een juiste (en identieke) velg, naaf en “bout-radius” diameter, gelijk aan de 1:1 velgen en naven. Tevens zijn nu alle velgen en naven uitgevoerd als separate onderdelen. De naven zijn uitwisselbaar in de verschillende velg/band combinaties. Dit betekent dat letterlijk meer dan 100 mogelijkheden  voorhanden zijn. De losse naven zorgen tevens voor een zeer strakke kleurscheiding. Ook is met het nieuwe systeem het “doorhangen” op de voor as geheel verholpen.
Dus of u nu zoekt naar een echt specifieke Alcoa supersingle, een DAF naaf met enkele reductie of een Volvo naafreductie achter as, tegenwoordig kunnen wij aan die vraag voldoen."