vrijdag 2 december 2011

WSI Scania Jos Jansen

“Make Way for the Bad Guy” is het motto van de vrachtwagen van Jos Jansen Transport uit Everdingen.

Jos Jansen is van jongs af aan al gek van vrachtwagens. Het was dan ook een droom om chauffeur te zijn op zijn eigen vrachtwagen. In November 2006 kwam Jos zijn droom uit en stond zijn eigen Scania
R500 Topline 4x2 trekker in King of the Road uitvoering er.
De Scania is geleverd en gespoten door Gerritse in Tiel. De rode kleuren komen van een International oldtimer van Verweij’s Trucking en zijn in de Deense stijl op de vrachtwagen gespoten.
In de loop der jaren heeft Jos de Scania steeds verder opgebouwd met ondermeer traanplaat en zijplaten van aluminium en een speciale achterbumper.

Als laatste is in samenwerking met Sjaak Kentie Truckspecials een vlakke plaat op de achterkant van de cabine geplaatst. Op deze plaat heeft Frenk Buis vervolgens een special paint aangebracht, geïnspireerd door de film Scarface. Dit bij elkaar zorgt er voor dat Jos een mooie showtruck op de weg heeft gezet in Deense style met Nederlandse invloeden.
De vrachtwagen van Jos is in de zomermaanden ook op diverse truckshows te vinden en past deze truck dus ook zeer goed in de WSI Series Showtruck. Het model is een ware replica van de echte vrachtwagen met ondermeer de traanplaat vlonder, achterbumper en natuurlijk ontbreekt de vlakke plaat achterop de cabine niet.

Vanaf week 50 is deze nieuwe showtruck leverbaar bij uw WSI Dealer.