donderdag 29 april 2010

WSI Nieuwsbrief 'Ter Linden'


Ter Linden Transport is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in exceptioneel transport en exceptionele transportbegeleiding. Het bedrijf uit Doetinchem is een grote speler en vervoert jaarlijks ruim 200 windmolens kris kras door Europa. De opvallend gele vrachtwagens, waarvan een aantal speciaal voor dit Achterhoekse bedrijf zijn ontworpen, kunnen uitschuiven tot een lengte van bijna vijftig meter en bieden daarmee plaats aan vrijwel alle windmolenonderdelen.

 WSI is in opdracht van Ter Linden gestart met een serie schaalmodellen in schaal 1:50. Zo is als eerste een DAF met Megawindmill Transporter geproduceerd en vanaf deze week is ook de Telesteptrailer met Wing verkrijgbaar. De modellen worden in een exclusieve oplage van 300 stuks geproduceerd.
“Ter Linden zet de modellen in als relatiegeschenk voor haar klanten” zegt eigenaar Roland ter Linden, “De modellen zijn ware visitekaartjes voor ons bedrijf, relaties geven deze een mooi plekje op kantoor en daar halen wij weer onze exposure uit”. “Daarnaast zijn de modellen zo gedetailleerd dat wij onze transportoplossingen aan de hand van het model exact uit kunnen leggen”.
Naast het gebruik als relatiegeschenk stelt Ter Linden zo’n 100 modellen beschikbaar via haar Merchandise shop op de website. Roland Ter Linden; “Wij krijgen dagelijks mailtjes en telefoontjes van liefhebbers van onze werkzaamheden en transportvloot, met de komst van de Merchandising Shop willen wij deze mensen de mogelijkheid geven een model aan te schaffen.

Via de merchandising shop (www.ter-linden.nl)  zijn de modellen te bestellen.
Wees er snel bij want op = op!