vrijdag 26 februari 2010

Tekno Nieuws

Tekno introduceert een nieuwe motorwagen met aanhanger combinatie met een vlakke laadvloer en een Hiab kraan. Het gaat hier om een DAF CF85 van Zwatra Speciaal Transport uit Delft. Mede op hun verzoek heeft Tekno de geheel nieuwe combinatie ontwikkeld.

De Zwatra combinatie bestaat uit een vier assige DAF CF85 motorwagen met 2-2 as opstelling. Ook een 1-3 as opstelling is mogelijk. Naast de DAF CF85 kan ook de DAF XF105 geleverd worden. Binnenkort komen daar ook de chassis van de andere truckmerken bij. Het chassis kan uitgerust worden met diverse soorten kisten en er is keuze uit verschillende spatborden om het model nog meer naar klantspecificatie te maken.

De aanhanger is eveneens nieuw. Voor Zwatra is dit een drie assige uitvoering, maar ook een twee asser is leverbaar. Beide uitvoeringen zijn twee maal uitschuifbaar. Ook hier zijn er diverse mogelijkheden om de aanhanger naar klantspecificatie te bouwen. Er zijn verschillende kisten en spatborden leverbaar. Ook kan de combinatie uitgerust worden met twee 20 voet containers.